De Mogelijkheden

Onderstaand kunt u een overzicht van het menu-aanbod vinden, zodat u voor elke gelegenheid een keuze kunt maken uit de verschillende mogelijkheden.

U kunt voor een intieme samenkomst of lunch-bespreking laten cateren met bijvoorbeeld hapjes, broodjes, soep en enkele voorgerechten, of voor een stevige maaltijd op een uitgelezen plek na een actieve of inspannende dag met familie, vrienden of relaties.

Aperitivi

“Hapjes” is de simpele naam voor kleine gerechten die kunnen dienen als voorafje bij een buffet, lunch of diner, maar ze kunnen evengoed apart besteld worden bij een borrel, receptie of elk ander feestje.

Lees meer

Lunch

Heerlijke warme en koude gerechten, frisse salades, seizoenssoepen en ovenvers brood. Caterina Lunch Service biedt verschillende mogelijkheden voor lunches.

Lees meer

Buffetten

Voor elke feestelijke of serieuze gelegenheid waar de maag gaat knorren is een buffet met taart, Tiramisu en hartige hapjes de aangewezen manier om uw gasten goed te verzorgen.

Lees meer

Walking Dinner

Juist bij een feestelijke gelegenheid wil iedereen een beetje door elkaar lopen, een beetje bewegingsvrijheid. Daarvoor is het “Walking Dinner” bedacht. Wel echt maagvullend, maar u wordt niet aan tafel verwacht.

Lees meer

Desserts

Dessert-klassiekers in een glaasje: zoals bijvoorbeeld Tiramisu, het meeste geliefde, en het meeste gevraagde Italiaanse dessert. Of Pannacotta met verse bosvruchten, aardbeien, perziken of met chocolade en sinaasappel

Lees meer

Pizza Party

Caterina Lunch Service beschikt over een grote, houtgestookte mobiele pizza-oven en neemt alle denkbare ingrediënten (en voldoende hout !) mee om op elk gewenst feestje de maag te vullen met overheerlijke pizza’s.

Lees meer

Wat klanten zeggen

Geweldig lekkere Italiaanse catering, echte aanrader !!

Martin Melskens

Heerlijke gerechten en prachtige taarten!

Bianca Burger