Over Caterina

Al vele jaren specialiseert Caterina zich in hapjes en buffetten uit de streek in Italië waar ze geboren is. Zo goed als alle originele ingrediënten worden ook naar ons land geëxporteerd en worden in haar gerechten verwerkt. Zo bent u verzekerd van de echtheid van smaak en opmaak alsof u in Noord-Italië zelf bent.

Caterina serveert haar gerechten persoonlijk en voor een nette prijs. U heeft keuze uit originele Italiaanse hapjes als voorafje of bij een borrel of receptie, diverse lunch arrangementen en buffetten, of een combinatie ervan. Zie het menu onder aan de pagina voor de verschillende mogelijkheden.

Onze passie

Privé kok

U kunt Caterina inhuren als privé kok in uw keuken voor speciale gelegenheden zoals een familiefeest of een avond met vrienden. Voor elke opdracht hoeft u alleen te zorgen voor een minimaal uitgeruste keuken met voldoende werkruimte, voldoende ruimte voor het opstellen van de gerechten, en natuurlijk bestek en borden voor uw gasten. Alle voedsel-ingrediënten, keukenapparatuur, schalen en richauds en wat verder nog nodig is om de gerechten te bereiden worden door Caterina verzorgd.

Evenementen

Caterina Lunch Service heeft een mobiele pizza-oven die op festivals, recepties, markten en dergelijke wordt ingezet om heerlijke, originele Italiaanse pizza’s te bereiden. Het kan daarbij gaan om verkoop per pizza aan het publiek, of om het aanbieden van pizza’s aan alle aanwezige gasten.

Het pizzadeeg wordt traditioneel bereid, zodat u proeft hoe een pizza echt hoort te smaken. Het beleg kan vooraf met u worden afgesproken.

Vraag naar de mogelijkheden

De Mogelijkheden

Onderstaand kunt u een overzicht van het menu-aanbod vinden, zodat u voor elke gelegenheid een keuze kunt maken uit de verschillende mogelijkheden.

U kunt voor een intieme samenkomst of lunch-bespreking laten cateren met bijvoorbeeld hapjes, broodjes, soep en enkele voorgerechten, of voor een stevige maaltijd op een uitgelezen plek na een actieve of inspannende dag met familie, vrienden of relaties.

Aperitivi

“Hapjes” is de simpele naam voor kleine gerechten die kunnen dienen als voorafje bij een buffet, lunch of diner, maar ze kunnen evengoed apart besteld worden bij een borrel, receptie of elk ander feestje.

Lees meer

Lunch

Heerlijke warme en koude gerechten, frisse salades, seizoenssoepen en ovenvers brood. Caterina Lunch Service biedt verschillende mogelijkheden voor lunches.

Lees meer

Buffetten

Voor elke feestelijke of serieuze gelegenheid waar de maag gaat knorren is een buffet met taart, Tiramisu en hartige hapjes de aangewezen manier om uw gasten goed te verzorgen.

Lees meer

Walking Dinner

Juist bij een feestelijke gelegenheid wil iedereen een beetje door elkaar lopen, een beetje bewegingsvrijheid. Daarvoor is het “Walking Dinner” bedacht. Wel echt maagvullend, maar u wordt niet aan tafel verwacht.

Lees meer

Desserts

Dessert-klassiekers in een glaasje: zoals bijvoorbeeld Tiramisu, het meeste geliefde, en het meeste gevraagde Italiaanse dessert. Of Pannacotta met verse bosvruchten, aardbeien, perziken of met chocolade en sinaasappel

Lees meer

Pizza Party

Caterina Lunch Service beschikt over een grote, houtgestookte mobiele pizza-oven en neemt alle denkbare ingrediënten (en voldoende hout !) mee om op elk gewenst feestje de maag te vullen met overheerlijke pizza’s.

Lees meer

Wat klanten zeggen

Geweldig lekkere Italiaanse catering, echte aanrader !!

Martin Melskens

Heerlijke gerechten en prachtige taarten!

Bianca Burger

Enkele gerechten

Caterina serveert haar gerechten persoonlijk en voor een nette prijs. U heeft keuze uit originele Italiaanse hapjes als voorafje of bij een borrel of receptie, diverse lunch arrangementen en buffetten, of een combinatie ervan.

Bekijk meer gerechten
Bekijk ons aanbod
Bruschetta - Caterina Catering

Kunnen wij u van dienst zijn?

Al vele jaren specialiseert Caterina zich in hapjes en buffetten uit de streek in Italië waar ze geboren is. Zo goed als alle originele ingrediënten worden ook naar ons land geëxporteerd en worden in haar gerechten verwerkt. Zo bent u verzekerd van de echtheid van smaak en opmaak alsof u in Noord-Italië zelf bent!

CONTACT OPNEMEN
Offerte aanvragen