Privé kok Caterina Natalone

U kunt Caterina inhuren als privé kok in uw keuken voor speciale gelegenheden zoals een familiefeest of een avond met vrienden. Voor elke opdracht hoeft u alleen te zorgen voor een minimaal uitgeruste keuken met voldoende werkruimte, voldoende ruimte voor het opstellen van de gerechten, en natuurlijk bestek en borden voor uw gasten. Alle voedsel-ingrediënten, keukenapparatuur, schalen en richauds en wat verder nog nodig is om de gerechten te bereiden worden door Caterina verzorgd. Voor u geldt dat u zich helemaal aan uw gasten kunt wijden en samen kunt genieten van de overvloed van de traditionele Italiaanse keuken.

Pompoensoep

Tagliata

Tagliatelle met Wlanoten en Gorgonzolasaus

Vraag meer informatie aan!

Waarom kiezen voor ons?

Vers

Zo goed als alle originele ingrediënten uit Italië worden ook naar ons land geëxporteerd en worden in onze gerechten verwerkt.

Traditioneel

Echtheid van smaak alsof u in Noord-Italië zelf bent.

Persoonlijk

Caterina serveert haar gerechten persoonlijk en voor een nette prijs.

Maatwerk

We kunnen in goed overleg met u de menu’s samenstellen.

Op locatie

Kies voor een Italiaanse Catering, leer de wonderlijke wereld van de Italiaanse gerechten kennen.

Liefde

Alle gerechten worden met liefde voor u bereidt

Enkele gerechten

Caterina serveert haar gerechten persoonlijk en voor een nette prijs. U heeft keuze uit originele Italiaanse hapjes als voorafje of bij een borrel of receptie, diverse lunch arrangementen en buffetten, of een combinatie ervan.

Bekijk meer gerechten
Bekijk ons aanbod
Bruschetta - Caterina Catering

Kunnen wij u van dienst zijn?

Al vele jaren specialiseert Caterina zich in hapjes en buffetten uit de streek in Italië waar ze geboren is. Zo goed als alle originele ingrediënten worden ook naar ons land geëxporteerd en worden in haar gerechten verwerkt. Zo bent u verzekerd van de echtheid van smaak en opmaak alsof u in Noord-Italië zelf bent!

CONTACT OPNEMEN
Offerte aanvragen