Voor evenementen en andere feestelijkheden

Caterina Lunch Service heeft een mobiele pizza-oven die op festivals, recepties, markten en dergelijke wordt ingezet om heerlijke, originele Italiaanse pizza’s te bereiden. Het kan daarbij gaan om verkoop per pizza aan het publiek, of om het aanbieden van pizza’s aan alle aanwezige gasten. Het pizzadeeg wordt traditioneel bereid, zodat u proeft hoe een pizza echt hoort te smaken. Het beleg kan vooraf met u worden afgesproken. Meer daarover op de pagina Pizza Party.

Ook organiseren wij wijnavonden, meestal in de zomer, waarbij veelal in Nederland onbekende wijnen van hoge kwaliteit uit Italië worden gepresenteerd. Dit kan op uitnodiging, op inschrijving of op afspraak gebeuren. Lees meer bij High Wine.

Workshops “Traditioneel Italiaans koken” zijn een aparte specialisatie van Caterina. Er zijn veel verschillende workshops, die worden aangekondigd en uitgelegd via onze facebook-pagina, waar u zich ook voor deelname kunt aanmelden.
Lees meer hierover op de pagina Workshops.

Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen (bijvoorbeeld vegetarisch) en allergieën. Wanneer u dit van te voren aangeeft en/of vraagt aan uw gasten in bijvoorbeeld de uitnodiging, dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen.

Workshop Pasta

Pizza Party

High Wine

Vraag meer informatie aan!

Waarom kiezen voor ons?

Vers

Zo goed als alle originele ingrediënten uit Italië worden ook naar ons land geëxporteerd en worden in onze gerechten verwerkt.

Traditioneel

Echtheid van smaak alsof u in Noord-Italië zelf bent.

Persoonlijk

Caterina serveert haar gerechten persoonlijk en voor een nette prijs.

Maatwerk

We kunnen in goed overleg met u de menu’s samenstellen.

Op locatie

Kies voor een Italiaanse Catering, leer de wonderlijke wereld van de Italiaanse gerechten kennen.

Liefde

Alle gerechten worden met liefde voor u bereidt

Enkele gerechten

Caterina serveert haar gerechten persoonlijk en voor een nette prijs. U heeft keuze uit originele Italiaanse hapjes als voorafje of bij een borrel of receptie, diverse lunch arrangementen en buffetten, of een combinatie ervan.

Bekijk meer gerechten
Bekijk ons aanbod
Bruschetta - Caterina Catering

Kunnen wij u van dienst zijn?

Al vele jaren specialiseert Caterina zich in hapjes en buffetten uit de streek in Italië waar ze geboren is. Zo goed als alle originele ingrediënten worden ook naar ons land geëxporteerd en worden in haar gerechten verwerkt. Zo bent u verzekerd van de echtheid van smaak en opmaak alsof u in Noord-Italië zelf bent!

CONTACT OPNEMEN
Offerte aanvragen